Intro

A Rejoyról

Három fiatal vállalkozó által alapított cég!

Forradalmasítjuk a használt és felújított elektronikai cikkek adásvételét!

Az alábbiakban néhány szót kihívásainkról, álmainkról és értékeinkről.

A Rejoy egy piactér, amelyet 2019-ben alapított három vállalkozó: Alin Luca, Alex Burghelia és George Moroianu.

Bár a közelmúltban jelentünk meg a piacon, már több tucat ember gyűlt össze e projekt körül: az alapítóktól az alkalmazottakon át a munkatársakig, partnerekig és befektetőkig mindannyian nap mint nap feltűrjük az ingujjunkat, és szenvedélyünk és tapasztalataink révén próbáljuk az internetet a használt mobiltelefonok eladói számára egyszerűbb, vevőik számára biztonságosabb hellyé tegyük.

A Rejoy létrehozásának motivációja

Azért indítottuk el a Rejoy.hu-t, mert saját bőrünkön éreztük, milyen nehéz manapság használt elektronikai cikkeket eladni és vásárolni! Nem hittük el, hogy 2019-ben is ennyire bonyolult eladni, és ennyire bizonytalan venni! Valószínűleg nagyon jól tudod, mire gondolunk:

Küszködsz, hogy profi képeket készíts róla lámpafénynél, megtaláld a tökéletes leírást, és feladd az online hirdetést. Ezután elkezdenek ömleni DanyBoss84 üzenetei: 'elcseréled egy autókormányra és ráfizetek?'. Ja ... Nem beszélve a 'belekötős' próbálkozásokról..

Pár hétig folyamatosan újra feladod a hirdetést, esetleg még a kiemelésért is fizetsz, különben az utolsó oldalra kerül, és végre találsz néhány érdeklődő vevőt.

De csak most kezdődik a móka: jó néhány órát elvesztegetsz a találkozók meg a metrómegállóban idegenekkel folytatott kellemetlen tárgyalások miatt. És még mindig nem kapsz annyit, amennyit eredetileg szerettél volna, mert senki sem kerül ki sértetlenül a tárgyalásokból!

Ha van a fiókodban telefonod, amit nem mertél eladásra meghirdetni és pár hónapja gyűjti a port, akkor tökéletesen megértünk!

És ha új telefont keresel...

Olyan ez, mint egy orosz rulett: soha nem tudhatod, mikor fázol rá! Hogyan lehetsz biztos abban, hogy az a telefon, amit egy idegentől vásárolsz a sarkon, megfelel-e az általa bemutatott leírásnak és teljesítménynek? Néha szerencséd van, néha nem. És ha nem működik, elveszted a hónapokon át azért spórolt pénzedet, hogy végre megszerezd azt a menő telefont!

Did you know

Tudtad, hogy...

A magyar vevők 1/3-a vásárol rejtett hibával rendelkező elektronikus eszközöket?

* a Rejoy.hu által 470, 18 és 55 év közötti magyar fogyasztóból álló mintán végzett piackutatás

Hogyan szeretnénk változtatni a dolgokon?

A minket körülvevő, az életünket leegyszerűsítő rengeteg technológia mellett úgy gondoljuk, van jobb dolgod is, mint randevúzgatni DanyBoss84-gyel. És nincs értelme a szerencsére hagyatkozni, ha azon vagy, hogy jó pénzt költs telefonra.

Ezért hoztuk létre a Rejoy.hu-t!

Az eladók dolgát megkönnyítjük

A Rejoy segítségével többé nem kell a régi telefonod eladásán törnöd a fejed. Állapotától függetlenül foglalkozunk vele. Ellenőrizzük, szükség esetén megjavítjuk és a teljes értékesítési folyamatot lebonyolítjuk, míg te végzed a saját dolgodat. Rejoyen keresztül eladni könnyebb, mint elmenni a boltba. Csak három lépést kell megtenned:

1. 1. Válaszolj néhány online kérdésre a telefonoddal kapcsolatban, azonnal megtudhatod, hogy mennyit ér!

2. Kiválaszthatod a felvétel dátumát, hogy a futár mikor hozza vissza hozzánk díjmentesen!

3. A telefon elküldése után nincs is más dolgod!

A Rejoy technikusai műszakilag átvizsgálják a telefont, megtisztítják, lefotózzák, becsomagolják és meghirdetik eladásra. Az általad választott értékesítési módtól függően 1-3 nappal az ellenőrzést (azonnali értékesítés) vagy eladást (normál értékesítés) követően kapjod meg a pénzt.

A vevők számára megszüntetjük a különbséget a használt és az új között

A Rejoy.hu oldalon eladott összes telefon szigorú műszaki ellenőrzési folyamaton esik át: akár 30 hardver-, szoftver- és esztétikai állapotteszten, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a megvásárolt telefon hibátlanul működik.

Utána kívülről, a gombok körül és a portoknál megtisztítjuk, HD-ben lefotózzuk, hogy pontosan lásd, mit vásárolsz, becsomagoljuk és ingyenesen kiszállítjuk.

Minden telefonhoz 12 hónap garancia, 30 napos visszaküldési jog és ingyenes kiszállítás jár, hogy úgy érezhesd, mintha új telefont vennél. :)

Mit szeretnénk?

Hogy az elkövetkező években legalább egyszer minden magyar Rejoyoljon️ egy telefont ☺️

Miben hiszünk?

Felelősség

Mindennek az alapja a telefon biztonsága az értékesítés során, valamint hogy minőségi telefonhoz juss - ez számunkra az elsőrendű. Éppen ezért az értékesítés során minden telefon értékét biztosítjuk, és 12 hónap garanciát vállalunk minden nálunk vásárolt termékre.

Egyszerűség

Egy telefont eladni vagy venni nem atomfizika!

Ezért úgy gondoltuk, hogy az értékesítésnek egyszerűnek kell lennie: te elküldöd nekünk a telefont, a Rejoy mindent elintéz, te a saját dolgoddal foglalkozol, majd megkapod a pénzt a számládra.

A tökéletes telefon vásárlása pedig egyszerűbbé válik. Többé nem kell több száz online hirdetést végiggörgetned, vagy találkoznod az eladókkal, amíg meg nem találod a tökéletes telefont. A Rejoyon tudod, hogy minden telefont ellenőriznek, és pontosan kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

Minőség

Minden telefonunkat szigorú ellenőrzési eljárásnak vetjük alá, és meggyőződünk arról, hogy hibátlanul működnek, mielőtt a kezedbe kerülnének. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a vásárlási élmény olyan kellemes legyen, mint az Apple Store-ban!

Átláthatóság

A Rejoy segítségével mindig tudod, hol van a telefonod vagy a pénzed. A termékeinkről és a rajtunk keresztül történő értékesítésről kapott összes véleményt közzétesszük. A Rejoy segítségével Te irányítasz!

Rejoy.hu

Használt telefonok adásvétele, ahogy annak lennie kell!

Vásárold meg új készülékedet okosan és olcsón

Értékesítsd készülékedet okosan a Rejoy segítségével