Intro

A Rejoy-ról

Három fiatal vállalkozó, egy közös cél

Forradalmasítjuk a használt és felújított elektronikai cikkek adásvételét

Sziasztok!

A Rejoy egy piactér, amelyet 2019-ben hoztunk létre abból a célból, hogy megteremtsünk egy megfizethető és biztonságos alternatívát mindazok számára, akik felújított elektronikai eszközöket szeretnének vásárolni vagy értékesíteni az interneten.

Bár a közelmúltban jelentünk meg a piacon, már több tucat ember gyűlt össze e projekt körül: az alapítóktól az alkalmazottakon át a munkatársakig, partnerekig és befektetőkig mindannyian nap mint nap feltűrjük az ingujjunkat, és szenvedélyünk és tapasztalataink révén próbáljuk az internetet a használt mobiltelefonok eladói számára egyszerűbb, vevőik számára biztonságosabb hellyé tegyük.

Miért indítottuk el a Rejoy-t?

Azért, mert mi is tapasztaltuk, milyen nehéz manapság használt cikkeket eladni vagy vásárolni. Nem hittük el, hogy 2019-ben is ilyen bonyolult lehet. Biztosan ismeritek a helyzetet: nehézségek a telefon pontos képeinek elkészítésében, leírásokkal és postázással kapcsolatos nehézségek.

A megbízhatatlan vásárlók, akik folyamatosan ajánlkoznak olyan dolgokkal, mint számítsunk be egy másik telefont és ezzel csökkentsük az eredetileg megbeszélt összeget. Hetekig újra hirdeted az eladást, esetleg még fizetsz is a kiemelésért, és talán találsz néhány érdeklődőt.

Pár hétig folyamatosan újra feladod a hirdetést, esetleg még a kiemelésért is fizetsz, különben az utolsó oldalra kerül, és végre találsz néhány érdeklődő vevőt.

Ezután jön a nehéz rész: órákat töltesz idegenekkel találkozva a metrómegállóban, kellemetlen alkudozásokat folytatva. Végül pedig nem kapsz annyit, mint amennyivel eredetileg számoltál volna.

Ha van egy olyan telefon a fiókodban, amit a fentebb említett okok miatt nem mertél eladni, tökéletesen megértünk! És ha megfizethető telefont keresel... Az olyan, mint szerencsejáték: jó ha tízből egyszer kifogsz egy korrekt ajánlatot! Hogyan lehetunk biztosak abban, hogy az a telefon, amit egy idegentől vásároltunk az utcán, megfelel az általa bemutatott leírásnak és teljesítménynek? Néha szerencsénk van, néha nem. És ha nem működik, akkor elveszítjük a hónapokig spórolt pénzünket.

Ezért hoztuk létre a Rejoy-t, hogy mindez könnyebb legyen számodra. Nálunk biztonságosan, könnyedén és gyorsan intézheted a régi telefonod eladását. Ha pedig nem szeretnél kompromisszumokat kötni, a Rejoy-on hosszú garanciával és a legjobb ár-érték arányú csúcsmodelleket is megtalálod 4 különböző állapotban.

Ne feledd, az újdonság élménye elmúlik, de egy jó döntés örök!

Did you know

Tudtad, hogy...

A magyar vevők 1/3-a vásárol rejtett hibával rendelkező elektronikus eszközöket?

* a Rejoy.hu által 470, 18 és 55 év közötti magyar fogyasztóból álló mintán végzett piackutatás alapján.

Hogyan szeretnénk változtatni a dolgokon?

A minket körülvevő, az életünket leegyszerűsítő rengeteg technológia mellett úgy gondoljuk, van jobb dolgod is, mint randizgatni DanyBoss84-gyel. És nincs értelme a szerencsére hagyatkozni, főleg ha pénzről van szó.

Ezért hoztuk létre a Rejoy.hu-t!

Eladnád telefonod? Segítünk!

A Rejoy segítségével többé nem kell a régi telefonod eladásán törnöd a fejed. Állapotától függetlenül foglalkozunk vele. Ellenőrizzük, szükség esetén megjavítjuk és a teljes értékesítési folyamatot lebonyolítjuk, míg te végzed a saját dolgodat. Rejoy-on keresztül könnyebb és biztonságosabb eladni, mintha idegenekkel találkoznál a metrómegállóban. Csak három lépést kell megtenned:

1. Válaszolj a weboldalon néhány kérdésre a telefonoddal kapcsolatban és azonnal megtudhatod, hogy mennyit ér!

2. Futárunk ingyenesen elviszi az általad eladásra kínált és becsomagolt telefont.

3. A telefon elküldése után nincs is más dolgod, mint várni a visszajelzésünket és a pénzed!

A Rejoy technikusai műszakilag átvizsgálják a telefont, megtisztítják, lefotózzák, becsomagolják és meghirdetik eladásra. Az általad választott értékesítési módtól függően 1-3 nappal az ellenőrzést (azonnali értékesítés) vagy eladást (normál értékesítés) követően kapod meg a pénzed.

Nincs is különbség a vadonatúj és az újszerű között

A Rejoy.hu oldalon eladott összes telefon szigorúm 68 lépéses műszaki ellenőrzési folyamaton esnek át: hardver-, szoftver- és esztétikai állapot teszten, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a megvásárolt telefon hibátlanul működik.

Utána kívülről, a gombok körül és a portoknál megtisztítjuk, HD-ben lefotózzuk, hogy pontosan lásd, mit vásárolsz, becsomagoljuk és ingyenesen kiszállítjuk.

Minden készülékünk garanciával, ingyenes visszaküldéssel rendelkezik, és 1-3 nap alatt kiszállítjuk, mintha csak egy új telefont vennél. :)

Mi a célunk?

Hogy az elkövetkező években legalább egyszer minden magyar Rejoy-on vásároljon egy telefont ☺️

Miben hiszünk?

Felelősség

Mindennek az alapja a biztonság és bizonyosság, hogy azt a minőséget kapod az értékesítés során, amit megérdemelsz - ez számunkra a legfontosabb. Minden telefont értéke szerint biztosítunk eladáskor, és bármely tőlünk vásárolt termékre garanciát vállalunk.

Egyszerűség

Egy telefont eladni vagy venni nem atomfizika!

Ezért úgy gondoltuk, hogy az értékesítésnek egyszerűnek kell lennie: te elküldöd nekünk a telefont, a Rejoy mindent elintéz, te a saját dolgoddal foglalkozol, majd megkapod a pénzt a számládra.

A tökéletes telefon vásárlása pedig egyszerűbbé válik. Többé nem kell több száz online hirdetést végiggörgetni, vagy találkoznod az eladókkal, amíg meg nem találod a tökéletes telefont. A Rejoy-on tudod, hogy minden telefont ellenőriznek, és pontosan kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

Minőség

Minden telefonunkat szigorú ellenőrzési eljárásnak vetjük alá, és meggyőződünk arról, hogy hibátlanul működnek, mielőtt a kezedbe kerülnének. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a vásárlási élmény olyan kellemes legyen, mint akár az Apple Store-ban!

Átláthatóság

A Rejoy segítségével mindig tudod, hol van a telefonod vagy a pénzed. A termékeinkről és a rajtunk keresztül történő értékesítésről kapott összes véleményt közzétesszük. A Rejoy-on Te irányítasz!

Rejoy.hu

Használt és felújított telefonok adásvétele, ahogy annak lennie kell!

Vásárold meg új készülékedet okosan és olcsón

Értékesítsd készülékedet okosan a Rejoy segítségével