Gyakori kérdések

  • A Rejoyról

  • Eladás előkészítése

  • Csomagolás & Szállítás

  • Eladás

  • Vásárlás

  • Általános kérdések

A Rejoy.hu új weboldal? 🌟

Igen, új weboldalunkat használt telefonok adásvételére hoztuk létre. A cég 2019 novemberében indult, így ezt tekintjük a "hivatalos születésnapunknak" :)

Bár csak nemrég jelentünk meg a piacon, máris több tucat segítővel bővültünk: alapítók, munkatársak, alkalmazottak, partnerek és befektetők, napról napra minden szenvedélyünket és tapasztalatunkat beleadva azon munkálkodunk, hogy a használt telefonok internetes piacterét az eladók számára egyszerűbbé és a vevők számára biztonságosabbá tegyük.

A közelmúltig a Rejoy.hu több mint 10.000.000 eurót fizetett ki azoknak az eladóknak, akik használt telefonjukat weboldalunkon keresztül értékesítették, és több mint 100.000 vásárló vásárolt tőlünk biztonságosan használt, felújított telefonokat.

A Rejoy.hu kipróbálása mellett szóló legmeggyőzőbb érv minden bizonnyal a Facebook és a Google felületén hagyott több mint 6000 pozitív értékelés cégünkről.

Megtaláltad a keresett információt?
Mire jó a Rejoy? 🤩

Ha van egy eladó telefonod: a Rejoy átvállalja az értékesítési folyamatot - a szállítástól a bevizsgáláson, a tisztításon, a csomagoláson és fotózáson át a vásárló megtalálásáig. Ha sikerült eladnunk a telefont, a pénzt banki átutalással továbbítjuk a számládra! Ugyanakkor lehetőséged van arra is, hogy telefonod bevizsgálása után rögtön megkapd érte a pénzt, nem szükséges megvárnod, míg eladjuk. Röviden, a Rejoy segítségével könnyedén eladhatod a telefonodat. Mint ahogy az manapság elvárható lenne!

Ha a számodra tökéletes telefont keresed, féláron: a Rejoy megkímél annak kockázatától, hogy apróhirdetési oldalakon keresgélve rejtett hibás telefonokba fuss. Minden telefonunk alapos (több mint 30 lépcsős) műszaki ellenőrzésen esik át, megtisztítva, becsomagolva érkezik, továbbá biztosítjuk a 12 hónap jótállási időt, az elállási jogot és az ingyen szállítást. Az élmény ugyanaz, mintha új telefont vásárolnál, de az ára sokkal kedvezőbb (akár 60%-kal olcsóbb) és a rejtett hibával rendelkező telefon vásárlásának kockázata fel sem merül.

Megtaláltad a keresett információt?
Miért érdemes a Rejoyt választanom az eladáshoz? 💸

Ha korábban más oldalakon adtad el a telefonodat: Megkímélünk az éjjel 12-kor érkező vásárlói telefonhívásoktól, és a vadidegenekkel egyeztetett utcasarki találkáktól és alkudozásoktól, valamint a „becseréled egy autókormányra, ráfizetek, na?” típusú kérdésektől.

Ha a telefonodat egész eddig a fiókban tartogattad: Lehetséges, hogy a fiókban egy vagyon porosodott! Ki tudja, talán a telefonod eladásából ki tudod fizetni a következő nyaralásra szóló repülőjegyet.

A Rejoy előtti időkben a használt telefon eladása kész időpocsékolás volt, most viszont csak megrendeled a futárt, mi eladjuk, és máris utaljuk a pénzt.
Te meg közben eldöntöd, hogy hová mész nyaralni!

A Rejoy.hu eddig több mint 10.000.000 eurót fizetett ki azoknak az ügyfeleknek, akik az oldalon keresztül adták el telefonjaikat!

Megtaláltad a keresett információt?
Mennyi pénzt kapok a többi online felülethez képest, ha a Rejoyt választom?

Gyakran a Rejoy ajánlata megegyezik vagy kedvezőbb annál az összegnél, amelyet akkor kapnál, ha közvetítés nélkül adnád el a telefonodat!
Tapasztalataink szerint azok az eladók, akik másik platformot választanak az eladásra, a reklámköltség kifizetése és az alkudozás után ugyanazt az összeget kapják, mint amennyit a Rejoyon keresztül is kapnának.

Például: eladásra kínálsz egy másik platformon egy iPhone 6 S 128GB készüléket 60.000 Ft-ért. Azt hiszed, hogy megütötted a főnyereményt, de 6 nap sikertelenség után úgy döntesz, hogy fizetsz a hirdetésért.
Ezután a személyes találkozáson DanyBoss84 megkérdezi, hogy "engednél-e 5000-et az árából?". És engedsz, mert nem a semmiért tetted meg ezt az utat. Így végül 52.000 Ft-ot kapsz az iPhone 6S készülékedért, holott 60.000 Ft-ra számítottál.

A Rejoy ajánlata: 55.500 Ft. És ki sem kell mozdulnod otthonról, az idegenekkel folytatott alkudozásokról nem is beszélve. Isten hozott a jövőben!”

Megtaláltad a keresett információt?
Hol található a vállalat székhelye? 🏢

A vállalat székhelyét az alábbi címen találod: Strada Stefan cel Mare, Nr. 549, C3, 810112 Braila, Románia.

Az irodánk címe: Splaiul Independentei 319, Sema Parc, Sector 6, Bukarest, Románia.

Alapesetben bármilyen, telefonokkal kapcsolatos kérdés esetén szívesen látnánk, de a COVID-19 miatt, vásárlóink és saját csapatunk biztonsága érdekében egyelőre csak online kommunikációra van lehetőség! :)

Megtaláltad a keresett információt?