Több mint 10,000,000 Euro fizetve a Rejoy-eladóknak

Eladás 3 lépésben

1. Azonnal megtudod, mennyit ér

Beírod a telefon modelljét, és válaszolsz néhány kérdésre az állapotáról. Azonnal megmutatjuk az eladási árat!

2. Ingyenesen átvesszük a telefont

Kiválasztod a helyet, napot és időpontot, amikor a futár átveszi a telefonodat.

3. Válaszd ki, hogy szeretnéd megkapni a pénzt

2 lehetőség közül választhatsz: azonnali és normál eladás. Válaszd ki a kívánt opciót, és a Rejoy közvetlenül a bankszámládra küldi a pénzt!

KÉNYELMES
Alig 5 perc alatt értékbecslést tudsz végezni
BIZTONSÁGOS
Az irányítás nálad van!
GYORS
A telefonok átlagos eladási ideje 8 nap
Emberek ezrei keresik a telefonodat a Rejoyon

Minden okod megvan arra, hogy Rejoyon keresztül értékesíts

Itt az ideje abbahagyni az időpazarlást

Nem kell többé a vevők „szexi” üzeneteire válaszolni az éjszaka közepén, vagy a sarkon találkozni kényelmetlen tárgyalásokra.

Running Man Running Man
Lion Man Lion Man

Mondj búcsút az online csalóknak

Többé nem kell végighallgatni, hogy „Na, legyél jó fej és engedj még 5000-at.” vagy 'Nézd csak, milyen tréningruhát vettem, nem akarod elcserélni a telefonra?'. A Rejoy segítségével könnyedén és stresszmentesen eladhatod a telefonodat.

Ugyanannyi pénz, 0 találkozóval

A Rejoy ajánlata nagyon hasonlít ahhoz az árhoz, amelyet akkor kapnál, ha te magad adnád el a telefonodat! Értesíts okosan a Rejoyon keresztül, és ugyanahhoz az összeghez jutsz anélkül, hogy fizetett reklámra, találkozókra vagy tárgyalásokra pazarolnád az idődet!

Money Man Money Man
Yoga Man Yoga Man

A telefon jó kezekben van

Az igazoló dokumentumokat és értesítéseket e-mailben és SMS-ben kapod meg. A telefon értéke biztosított, és ha meggondolod magad, a telefont bármikor ingyenesen visszavonhatod az eladásból. Sőt, egy dedikált támogató csapatunk áll a rendelkezésedre!

FAQ

GYIK

Mindenekelőtt megkapod a telefon eladását igazoló dokumentumokat: a futártól kapott átvételi elismervényt, az eladásra küldött telefon átvételi elismervényét és fuvarlevelét, valamint a weboldalon található általános szerződési feltételeket, amelyek egy távolról aláírt szerződést hoznak létre közted, mint eladó és a platformunk között. Több mint 1000-en mondtak rólunk pozitív véleményt a cégünkről, a Google-on és a Facebookon.
Ugyanakkor van egy dedikált ügyfélszolgálati csapat, amely gyorsan válaszol üzeneteidre, és érdekelt abban, hogy eladásod sikerrel járjon.