Telefonok a legjobb akkumulátorral 2023-ban

Telefonok a legjobb akkumulátorral 2023-ban

Kiadta Fadia Hirtan
kiadva 10.02.2023

Akár teljesen új, akár jó állapotban lévő használt telefonok után böngészünk a világhálón, mindenkinek megvan az az egy-két fontos tulajdonság, amit keres leendő készülékében. Kinek egy profi, kristálytiszta kamera, hogy végre elindíthassa régóta dédelgetett Insta-karrierjét, vagy megörökíthesse az első családi karácsonyt, kinek a design, kinek a legszűkebb farmer zsebébe is becsúsztatható méret a lényeg. 

Azonban sokan megfeledkeznek egy részletkérdésnek tűnő, mégis kardinális funkcióról: mennyit is bír a mobil akkumulátor? Bagatell kérdésnek tűnhet a készülékek kínálta rengeteg kiváló feature mellett, de sok kellemetlenséget okozhat a meggondolatlanul kiválasztott teljesítmény. 

Persze mielőtt megijednénk, amiért a birtokunkban lévő okostelefon akkumulátor nem vetekszik a Nagy Hadronütköztető energiájával, érdemes tisztáznunk, hogy pontosan mire is használjuk vagy használnánk a telefonunkat. Hiszen nem ugyanaz a kapacitás szükséges egy alkalmankénti telefonálásra vagy csevegésre tartott készülékhez és egy szinte egész nap munkához vagy játékokhoz használt telefonhoz. 

Miért fontos egy jó akkumulátor?

Bármi is a célunk a készülékkel, jó, ha tudjuk, meddig tart ki mellettünk töltés nélkül a telefon akkumulátor. Mindannyian ismerjük azokat a helyzeteket, amikor pont a gyerkőc első lépéseinél figyelmeztet minket korlátaira a telefon kapacitás, egy útközben bepötyögött fontos e-mail elküldése előtt mond csődöt a mobil akkumulátor, vagy az ellenőrnek nem tudjuk felmutatni a digitális bérletünket. 

De hogy pontosan milyen teljesítményű telefon akkumulátor ment meg minket a hasonló kínos pillanatoktól, tényleg az életmódunktól, és a mobilunk hétköznapjainkban betöltött szerepétől függ. Bizonyos készülékeket kifejezetten általános használatra (telefonálás, internetes böngészés) szánt a gyártó, másoknál a teljesítmény már egész napos munkára is alkalmassá teszi az adott kütyüt. A legjobb üzemidő okostelefon esetében pedig kifejezetten a játékokhoz tervezett készülék sajátja. 

Legjobb akkumulátor telefon esetében

Sign up for the latest updates

Legjobb Apple iPhone telefonok akkumulátor szerint

Ha az Apple kínálatából választanánk, íme a top modellek a mobil akkumulátor teljesítménye szerint:

  1. iPhone 14 Pro Max - 19:05
  2. iPhone 13 Pro Max - 18:52
  3. iPhone 14 Pro - 16:18

Általánosságban elmondhatjuk, hogy az iPhone készülékek telefon akkumulátor tekintetében könnyedén elviszik a prímet, legyen szó munkáról, játékról vagy általános napi használatról. Ezek a telefonok szinte minden igényt kielégítenek, fejtörést maximum az áruk jelenthet. Szerencsére sokat spórolhatunk, ha a legújabb modellek helyett egy előző generációsra, vagy egy használt darabra esik a választásunk. Nálunk találhatsz felújított iPhone-okat baráti áron, legyen szó bármely modellről! 

Legjobb Android telefonok akkumulátor szerint

Természetesen az Androidos telefonokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni; a kategóriában ezek az okostelefon akkumulátor verseny győztesei: 

  1. Asus ROG Phone 6 Pro - 16:35
  2. Samsung Galaxy S22+ - 15:16
  3. Samsung Galaxy S22 Ultra - 13:17

A piacon a legjobb okostelefon hosszú üzemidő/teljesítmény arányban kétségkívül az Asus ROG Phone 6 Pro készülék, hiszen folyamatos használat mellett is bírja a szuflát addig, mint némely iPhone. Kiváló választás lehet, ha gyakran használnánk játék céljából, de nem szeretnénk Apple termékekre beruházni. Nem utolsósorban az akkumulátor töltés is gyors művelet! 

Ha nem játékra szeretnénk telefont választani, abban az esetben az újabb Samsung telefonok is megfelelhetnek az igényeinknek. Akár munkához, akár videós tartalmak fogyasztásához, akár böngészéshez használnánk őket, nem fogunk csalódni! 

Nálunk Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei telefonok több generációjából választhatod ki legújabb mobilodat! Tudtad, hogy minden készüléket felújítunk, a 80% alatt teljesítő akkumulátorokat pedig minden esetben újra cseréljük?

Ossza meg:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates