A legjobb telefonos játékok 2024-re - Ezeket töltsd le!

A legjobb telefonos játékok 2024-re - Ezeket töltsd le!

Kiadta undefined undefined
kiadva 27.05.2024

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy az okostelefonod több, mint egy kommunikációs eszköz: egyszerre szolgál munkaállomásként, multimédiás eszközként és a szórakozás eszközeként is. A legjobb telefonos játékok pedig tényleg képesek úgy kikapcsolni, hogy teljesen belefeledkezz a telefonodba akár a buszon, villamoson ülsz, kávészünetet tartasz a munkában vagy épp a kanapén pihensz délután. Annak érdekében pedig, hogy ne fecséreld az időd ingyenes telefonos játékok felkutatására, letöltésére és próbálgatására, összeszedtük neked a legjobbakat!

Kezdjük a legfontosabbal: ezekre ügyelj a telefonos játékok letöltése során

Szomorú világot élünk, de sajnos igaz, hogy sok telefonos játék csak a bankkártya adatokra pályázik, ezért körültekintőnek kell lenned! Ha új, számodra ismeretlen mobil játékok között nézelődsz, mindig keress először értékeléseket, véleményeket. Letöltéskor győződj meg róla, hogy valós felületet látsz, és ne adj ki személyes adatokat, ha csak kicsit is gyanúsnak tűnik a játék profilja. Arról nem beszélve, hogy ha ingyenes telefonos játékok között kutatsz, nem is kell, hogy szükség legyen a bankkártyádra.

Ha ezekre ügyelsz, máris biztonságosabbá teheted a telefonos játékok letöltését. Nézzük azt is, melyek a legjobb játékok telefonra!

 

Legendás mobil játékok, amik a mai napig ütnek

Gyerekkorod kedvenc történetei és karakterei telefonon elérhetőek, de persze a mobilos játékok a tabletek kijelzőjén is élvezhetőek.

Iratkozzon fel a legújabb frissítésekre

Marvel Snap

Az MCU rajongói körében méltán kedvelt játék, ha még nem ismered, mindenképp próbáld ki! A digitális kártyajáték jóval bonyolultabb, mint amire elsőre gondolnál, de épp ezért végtelenül szórakoztató és hosszú órákra is le tud kötni.

Játékmódban ráadásul választhatsz magadnak ellenfelet, hogy egész estéket harcolhassatok át a haverokkal.

Call of Duty

A ‘90-es évek gyermekeiben élénken élnek a COD-dal töltött idők, most pedig mobilos játékként is beszerezheted. Komplett fegyverarzenál vár kidolgozott grafikával, és számos játékmód közül is választhatsz a hagyományos csapatjátéktól a komoly harcokig.

Grand Theft Auto

Ha már fiatalkorunk kedvenc játékainál tartunk, nyilván nem maradhat ki a GTA sem, ami szintén elérhető már a mobilos játékok között. Korábban is lehetett már telefonon GTA-zni, de a felújított verzióban hipergrafikával és új kezelőfelületettel találkozhatsz, ami még inkább emeli a játékélményt.

Iratkozzon fel a legújabb frissítésekre

Minecraft

A világ egyik legnépszerűbb és legjobb agykikapcsoló játéka a Minecraft, ráadásul a Pocket Edition mostanra cross-platform megoldásban működik, tehát egyszerre játszhatnak rajta a Windowsosok, Androidosok és iOS-esek.

A legendás Minecraft sajátja a pixeles világ, amelyben komplett városokat építhetsz, nyersanyagokat bányászhatsz, és nyugalomban töltheted a mindennapjaid - vagy ha épp izgalomra vágysz, csatába indulhatsz az ellenségek ellen.

 

Stratégiai telefonos játékok, amiket muszáj kipróbálnod

Maffia City

Egy valódi játékosok által irányított modern városban minden fortélyodra szükség lesz, hogy átvehesd az irányítást a város felett. Alkoss szövetségeket, folyamodj a legmerészebb cselekhez és vedd magadhoz a hatalmat! A Maffia Boss nemcsak egy időtöltés, azon mobil játékok közé tartozik, ahol valós készségekre és furfangra lesz szükséged.

Iratkozzon fel a legújabb frissítésekre

Township

Óvatosan kezdj bele a Townshipbe, vannak ugyanis olyan telefonos játékok, amik beszívnak, de ez el se enged! A játék folyamán várost építesz, mezőgazdaságot irányítasz és kereskedsz. A Town Hall-ban nyomon követheted a pénzed és pontjaid, a fejlődéssel pedig új kapuk is megnyílnak előtted. 

Hay Day

Az elmúlt években nagyot mentek a farmos témájú telefonos játékok. A Hay Day is tipikusan olyan, aminél azon kapod magad, hogy még a boltban, a kasszához sorakozva is aratni támad kedved. A játék lényege az állattartás, a termelés és a javaiddal való kereskedés. Fejlődésedhez pedig folyamatos motiváció, hogy minél magasabb szinten vagy benne, annál több mindent tudsz termelni.


 

3 tipp a mobil játékok maximális élményéért

A legjobb telefonos játékok órákra képesek magukba szívni - épp ezért nem árt, ha a telefonod bírja akksival és tárhellyel. Bár a telefonos játékok letöltése már nem igényel óriási tárhelyet, a nem használt alkalmazások rendszeres törlésével biztosíthatod, hogy ne lassuljon a telefonod a játékoktól.


 

A telefonod töltöttségének optimalizálása is fontos a játék zavartalansága érdekében. Ügyelj rá, hogy 20-90% között tartsd a töltöttséget, így meghosszabbíthatod az akkumulátor élettartamát.

Korábban mindig fejtörést okozott, hogy a legjobb telefonos játékok Androidra és iPhone készülékekre is elérhetőek-e, mára a legnépszerűbb játékokat szinte biztosan játszhatod attól függetlenül, hogy milyen telefonod van. Amiatt is egyre kevésbé kell már aggódnod, hogy az általad keresett mobil játékok ingyen vannak-e, legalább egy alapverziót jó eséllyel kipróbálhatsz fizetés nélkül. Az más kérdés, hogy az ingyenes telefonos játékok is turbózhatóak prémium kiegészítőkkel, ez már csak rajtad áll.

Ossza meg:

twitter
facebook
linkedin

Iratkozzon fel a legújabb frissítésekre