6 ingyenes képszerkesztő alkalmazás iOS-re és Android-ra

6 ingyenes képszerkesztő alkalmazás iOS-re és Android-ra

Kiadta Fadia Hirtan
kiadva 07.02.2023

Van egy Instagram-profilod, amit szeretnél a lehető leginteraktívabbá tenni, hogy elkápráztathasd a követőidet? A vállalkozásod hibátlan képekkel reklámozod? Vagy csak simán szeretnéd az online jelenléted igazán érdekessé tenni? Az itt összegyűjtött infók segítenek közelebb jutni a vásárlóidhoz, követőidhez, barátaidhoz a közösségi médiában még akkor is, ha nem a legújabb AppleSamsung vagy Huawei modelleket használod! Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb képszerkesztő alkalmazásokat, amik minden képkockát élettel töltenek meg. 

Snapseed 

A Snapseed az egyik legintuitívabb képszerkesztő app, amit valaha használtál. Az ingyenesen és hirdetés mentesen biztosított funkciók széles skálájával a Snapseed még az asztali képszerkesztő programokkal is könnyedén felveszi a versenyt.

Az alkalmazással vághatsz és kiegyenesíthetsz képeket, matricákat adhatsz a fotókhoz, elforgathatod őket, módosíthatod a telítettséget, a kontrasztot, a fényerőt, az árnyékokat és számtalan további dolgot is.

A Snapseed képes a  hibák nagyon finom elfedésére, de a mélységélesség szerkesztésére is, ami segít elfedni az életlen részeken kialakult fényfoltokat. 

Végül, de nem utolsó sorban, ez a képszerkesztő alkalmazás elmenti a tényleges szerkesztés előzményeit is, így bármikor visszatérhetsz a korábban kiválasztott és módosítani kívánt beállításokhoz is.

Ingyenesen letölthető a Snapseed alkalmazás iOS vagy Android rendszerre.

Prisma Photo Editor

A képszerkesztő alkalmazást létrehozók szlogenje a “Turn Photos into Art” azaz “Változtasd művészetté a képeket”. Kíváncsiak voltunk, hogy valóban így van-e, és elmondhatjuk, hogy nem hiába töltöttük le a Prisma Photo Editor-t.

Ennek a képszerkesztő alkalmazásnak az a különlegessége, hogy képes úgy átalakítani a fotókat, mintha Salvador Dali vagy Picasso festette volna őket.

Tudjuk, hogy ez a funkció sok más képszerkesztő alkalmazásban is elérhető, de fogadjuk el a tényt, hogy egyik alkalmazás sem képes olyan hatást elérni, mint a Prisma.

A Prisma Photo Editor iOS és Android telefonokon is elérhető és az effektek többsége minden felhasználó számára ingyenes. Ha szeretnéd az alkalmazás Pro verzióját használni, havi előfizetéssel ez is lehetséges.

Mutatunk kettő, a Prismán elérhető szűrőkkel készült képet, ami illusztrálja, miért szeretjük annyira az appot.

Sign up for the latest updates

Adobe Photoshop Express

Ha már legalább egyszer használtad a Photoshop alkalmazást számítógépen, tudod, hogy milyen összetett változtatásokat végezhetsz a program segítségével a képeken. A telefonjukkal fotózók számára jó hír, hogy az alkalmazás nem csak számítógépen, hanem okostelefonon is elérhető.

A kivágás, a vörösszem-hatás vagy egyéb apró hibák, a fényerő, a kontraszt, a telítettség, az élek vagy a szűrők kijavítása csak néhány olyan részlet, amelyen dolgozhatsz a Photoshop Expressz segítségével a tökéletes képek érdekében.

Az Adobe Photoshop Express használata egy aprócska kellemetlenséggel jár. Létre kell hoznod egy Adobe fiókot, de jó hír, hogy ezt ingyenesen megteheted. Ahogyan a klasszikus Photoshop a gépen, úgy tömörített változatban a Photoshop Express is tökéletes a telefonos használathoz. 

Töltsd le az Adobe Photoshop Express iOS vagy Android verzióját, és élvezd a hibátlanul szerkesztett fényképeket!

Aki pedig a nehéztüzérségre szeretne váltani és ennél is többet szeretne, kipróbálhatja a szintén ingyenesen letölthető Adobe Photoshop Lightroom CC alkalmazást is az Apple Store-ból, ill. A Google Play áruházból. 

Foodie

Ahogy a neve is sugallja, a Foodie egy alkalmazás azoknak, akik szeretnek képeket készíteni étvágygerjesztő ételeikről. Ha te is közéjük tartozol, akkor ez a képszerkesztő alkalmazás új szintre emelheti a hobbid! 

Miért mondjuk ezt? Mert a Foodie lehetővé teszi, hogy a 30 speciálisan létrehozott szűrő segítségével kiemeld a tányérod legjobb részleteit. Az ételfotók a szerkesztő alkalmazás használatával rendkívül élénk színekben pompázhatnak! 

Az ingyenes képszerkesztő app letölthető Apple Store-ból, valamint a Google Playen keresztül is elérhető.

LiveCollage

Ki ne játszott volna legalább egyszer a legjobban sikerült képekből készült kollázs készítésével? Mi is tudjuk, hogy sok fotószerkesztő alkalmazás létezik, ahol kollázsokat készíthetsz, de szerintünk a LiveCollage a legjobb képszerkesztő app ebben a kategóriában!

Az iOS-re és Androidra egyaránt elérhető alkalmazásban számos elrendezés közül választhatsz, attól függően, hogy mit szeretnél kiemelni a fotókon. Az alkalmazás sokszínűsége még a legigényesebb fotószerkesztőt is rabulejti, hiszen betűtípusok, színek és méretek sokasága áll rendelkezésre, amiknek segítségével a legszemélyesebb üzenet is könnyedén átadható egy képen. 

Sign up for the latest updates

Visage

A cikk végére hagytuk a selfie-rajongók kedvencét! Na nem mintha bármi közünk lenne a semmiből előbukkanó sötét karikákhoz, ráncokhoz vagy esetleges pattanásokhoz, de néha úgy tűnik, hogy a művészet kedvéért jobb elrejteni őket egy-egy képről. Ez az ingyenes képszerkesztő alkalmazás gyors javítást tesz lehetővé, amely kiegyenlíti az arcszínt, csökkenti a nem kívánt fénylő bőr ragyogását és kiemeli az arcvonásokat.

A rossz hír az, hogy az alkalmazás tele van reklámokkal, a reklámmentes verziója pedig csak térítés ellenében érhető el. De ha úgy gondolod, hogy néhány felugró hirdetést megér a tökéletes szelfi, akkor a képszerkesztő app Iphone ingyenes változata csak rád vár az AppStoreban! Ha pedig Android telefonnal lőnéd a jobbnál jobb selfieket, irány a Google Play áruház és fedezd fel, mire képes ez a képszerkesztő alkalmazás!

Írj egy kommentet, ha kipróbáltad bármelyik, a cikkben szereplő alkalmazást és mondd el nekünk miért szeretted!

Ossza meg:

twitter
facebook
linkedin

Sign up for the latest updates