A Rejoy értékesítő útmutatója

Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél, hogy biztonságosan és könnyedén értékesíted a telefonodat a Rejoy segítségével! Még néhány dolgot meg kell tenned, mielőtt elkészítenél magadnak egy koktélt és hátradőlnél!

✅ Foglaljuk össze

A. Felmérted a telefonodat, és megtudtad, mennyi pénzt kapsz az eladás után

B. Kiválasztottad, hogy milyen módon szeretnéd megkapni a pénzt: normál eladás vagy azonnal

C. Kiválasztottad azt a címet, ahonnan a csomagod ingyenesen felvehető

OPCIONÁLIS LÉPÉSEK, DE JÓ TUDNI ☂️

1. Készíts biztonsági másolatot a telefonon lévő fontos információkról.

Itt megtudhatod, hogyan:
iPhone: https://support.apple.com/hu-hu
Samsung: https://www.samsung.com/hu/
Huawei: https://support.google.com/nexus/
Xiaomi: https://c.mi.com/global/

KÖTELEZŐ LÉPÉSEK 📣

1. Jelentkezz ki iCloud- vagy Google-fiókodból 🔓

Ha iPhone-od van, jelentkezz ki az iCloudból.

Ha iOS 10.3-as vagy újabb verziót használsz, érintsd meg a Beállítások > [a neved] lehetőséget. Görgess le, és érintsd meg a Kilépés opciót. Írd be az Apple azonosítód jelszavát, és érintsd meg a Letiltás elemet.

Ha iOS 10.2 vagy korábbi verziót használsz, érintsd meg a Beállítások > iCloud > Kijelentkezés lehetőséget. Érintsd meg ismét a Kijelentkezés elemre, majd Törlés az én [eszközömről] elemet, és add meg az Apple azonosítód jelszavát. Ezután lépj a Beállítások > iTunes és App Store > Apple ID > Kijelentkezés menüpontra.

Ha Huawei, Samsung vagy Xiaomi telefonod van, jelentkezz ki Google-fiókodból.

Alkalmazások > Beállítások > Felhasználók és fiókok > Fiókok > Google. Ha a Google-ra kattintasz, megnyílik a beállítások oldala. Kattints a törölni kívánt fiókra, majd a 'Törlés' gombra. Megtalálhatod 'Fiók kikapcsolás / Fiók eltávolítása' néven is.

2. Töröld le az információkat a telefonról. Vagyis állítsd vissza a gyári beállításokat.

Itt megtudhatod, hogyan, attól függően, hogy milyen telefont értékesítesz:
iPhone: https://support.apple.com/hu-hu/HT201274
Samsung, Huawei és Xiaomi: https://support.google.com/nexus/answer

Ezt nagyon fontos megtenni, mielőtt eladásra küldenéd, ellenkező esetben a telefon eladásával nem tudunk foglalkozni és vissza kell küldenünk neked!

3. Távolítsd el a memóriakártyákat és a SIM-kártyát.

4. Csomagolás - minden, amit tudnod kell! 📦

Amikor egy telefont adsz el a Rejoyen keresztül, csak el kell küldeni a telefont, nincs több dolgod! A tartozékokat és a dobozt a csomag átvételekor újrahasznosítjuk, így inkább örvendj te nekik 🙂

  • Csomagold be a telefont buborékfóliába, nejlonzacskóba vagy újságpapírba!
  • Helyezd a telefont a méretéhez közeli dobozba. Ez lehet a telefon doboza is, de ne feledd, hogy ezt később újrahasznosítják. ♻️.
  • A dobozt a futár előtt zárd le alaposan ragasztószalaggal, mert kérheti, hogy lássa a doboz tartalmát. Majd átadod a dobozt a futárnak és kész is vagy.
  • A szállítólevele-t nem kell kinyomtatni, mert a futár előre kitöltve magával hozza, és felragasztja a dobozra.

Kérjük, hogy a kiválasztott napon és időpontban légy az általad megjelölt helyen, hogy a telefont át tudjad adni a futárnak.

5. Dőlj hátra🍹🏖️

Ez minden. Készíts magadnak egy koktélt és lazíts. Gondoskodunk a telefon eladásáról, és az eladási folyamat során e-mailben, SMS-ben és értesítésben tájékoztatunk az A fiókod oldalon. A pénzt is elküldjük azonnal, amint az eladás megrörtént!

Ha még mindig nem válaszoltunk meg minden kérdésedre, és további segítségre van szükséged, tekintsd meg a GYIK rovatot. vagy vedd fel a kapcsolatot velünk chaten a webhelyen, Facebookon vagy info@rejoy.hu címen.